Alle som noen gang har tatt en drink fra en fjellbekk, vet av egen erfaring gledene med ferskt kildevann. Hjemme er vannet som kommer fra springen ikke lenger like velsmakende eller som energigivende. Ikke rart når du tenker på de lange avstandene, behandlingen og miljøforurensningen som det kalde vannet har blitt utsatt for på sin reise til deg. For å dokumentere "visuelt", hvor dypt produktene endrer strukturen i vann, blir før og etter bilder tatt av vannkrystaller fra alle produktene. Testresultatene kommer fra E. F. Braun-laboratoriet i Uttingen, Sveits. Alle vannprøver ble fotografert ved bruk av prosedyren utviklet av Masuru Emoto.Hver prøve tatt fra produktene viser meget positive endringer med veldig fine, symmetriske krystallinske strukturer. Disse endringene, laget og støttet av designkomponentene våre (Golden Ratio, Flower of Life, nøye utvalgte materialer), gir vannet en frisk, behagelig, uforfalsket og naturlig smak - så nær naturen du kan få.